Meer resultaten voor meerdere domeinen op 1 hosting

 
 
meerdere domeinen op 1 hosting
Meerdere websites met eigen domein draaien op een SYnology DS115J NAS.
En om nu maar gewoon een hosting provider te gaan contacteren, vind ik ook niet slim. Zeker omdat ik hier een mooie nas heb staan en ik voor 36 cent een domein kan registreren bij strato. Dit is wat ik precies wil: 1 website met de DSM inlogpagina's. Hier loopt HTTPS met een geldig certificaat op. En 1 Blog zonder HTTPS, met een eigen domein, en een eigen map' met de html bestanden in. Dit moet gescheiden worden van mijn eigen domein, zodat als ik dadelijk die blog heb draaien, er niet met http s //naamvanblog.nl:5001: de beheerconsole bereikt kan worden maar enkel de blog met http://naamvanblog.nl.: Nu is het zo dat ookal selecteer ik HTTP in virtuele host er om de een of andere reden HTTPS gebruikt word, en dat is niet oké want dan krijgen mensen die mijn blog gaan bekijken een certificaatfout. Snappen jullie het nog? Ik heb verschillende tutorials gelezen, maar het wil helaas maar niet lukken. Met vriendelijke groet., Mijn Synology: DS115J. Re: Meerdere websites met eigen domein draaien op een SYnology DS115J NAS. Reactie 1 Gepost op: 05 juni 2015, 22:20:51.: Krijg je wel op alle domeinen je nas-pagina te zien?
keyboost.nl
Kan ik meerdere domeinen in 1 totaal pakket zetten?
Op zoek naar een antwoord? Blader door onze veelgestelde vragen heen. Bekijk het laatste nieuws, onderhoudsmeldingen en laatste aanbiedingen. Wil je contact met ons opnemen? Hier vind je hoe je dat kunt doen. Een korte samenvatting wie we zijn en wat onze visie is. Volg onze blog voor leuke tips en informatie. Andere concepten onder het label van MijnPartnerGroep.nl. Log hier in om je hosting pakket te beheren. Log hier in om je e-mail, agenda en contacten te beheren. Bekijk en betaal facturen, beheer je producten, maak tickets aan en wijzig je contactgegevens. Kan ik meerdere domeinen in 1 totaal pakket zetten?
seopageoptimizer.nl
Kan ik meerdere domeinen aan mijn webwinkel koppelen? Mijnwebwinkel community.
Ja dat kan! Je kunt op meerdere manieren domeinen koppelen aan je shop. Wat goed is om te weten is dat wij 1 domein in beheer kunnen nemen. De extra domeinen moet je dus hosten bij een hostingpartij. Maar geen zorgen, die domeinen kunnen eenvoudig gekoppeld worden.
meerdere domeinen op 1 hosting
Domeinnaam registreren Stip Hosting.
Ook als je een persoonlijk e-mailadres wilt, is het verstandig om een domeinnaam te kopen. Bij het kopen van een domeinnaam kies je ook de extensie: nl, be, com, eu of een van de nieuwe extensies zoals online of website. Als de domeinnaam van de extensie van je voorkeur niet meer vrij is, kun je besluiten om een domeinnaam te registreren met een andere extensie, als die nog wel vrij is. Wij bieden honderden domeinextensies zodat je ruime keuze hebt. Of je nu kiest voor een het registreren van een domeinnaam met een klassieke extensie of juist gaat voor een nieuwe extensie, onze domeinen zijn altijd voordelig geprijsd. Veel klanten registreren daarom meerdere domeinnamen en laten die extra domeinnamen doorverwijzen naar hun hoofdwebsite. De extra domeinnamen kunnen varianten zijn op het hoofddomein, bijvoorbeeld stiphosting.nl en stip-hosting.nl of op de extensie, bijvoorbeeld stiphosting.nl en stiphosting.com. Wat is jouw ideale domeinnaam? Check snel of je gewenste domeinnaam nog beschikbaar is. Controleer en bestel. Korting op domeinnamen. Heb je een reseller hostingpakket of VPS bij Stip Hosting en verkoop je beroepshalve domeinnamen aan je klanten, bijvoorbeeld als webdesigner, dan krijg je een aantrekkelijke korting op domeinnamen.
Kan ik meerdere domeinnamen / websites hosten met een webhosting of reseller hosting account bij Versio? Versio.
Ja, u kunt met al onze webhosting en reseller hosting accounts meerdere domeinnamen en websites hosten. Koppel eerst de domeinnamen aan uw webhosting of reseller hosting account. Hierna kunt u per domeinnaam de bestanden uploaden. Iedere domeinnaam heeft een andere map, u kunt dus op iedere domeinnaam een geheel andere website plaatsen.
Veelgestelde Webhosting vragen SoHosted.
Je kunt direct aan de slag want WordPress en de beste SEO en beveiliging plugins en 50 gratis templates zijn al geïnstalleerd. Met onze WordPress hosting is je WordPress website tot 5x sneller dan bij gewone hosting. Kan ik een webshop bij jullie hosten? Ja, dit kan op al onze webhostingpakketten. We adviseren klanten met een Magento webshop om een managed VPS te kiezen, omdat Magento een zeer zware applicatie voor een server is. Maken jullie backups van mijn website? We maken backups voor systemrecovery. Hierbij maken wij backups van alle websites voor het geval een server hersteld moet worden. Je hebt zelf geen toegang tot deze backups, maar bij hoge uitzondering kunnen wij een bestand voor je terug plaatsen. We helpen je dan graag verder. Hoe bestel ik webhosting? Klik op één van de webhostingpakketten om webhosting te bestellen. In het bestelsysteem kies je vervolgens één of meerdere domeinen.
Platehulp - Hoe laat ik mijn eigen domein doorlinken naar mijn site?
Hoe laat ik mijn eigen domein doorlinken naar mijn site? Bij Plate krijg je gratis hosting van een nl-domein. Het kan natuurlijk zijn dat je meerdere domeinen hebt, die je door wilt laten sturen naar je website. Volg de onderstaande stappen om dit te bereiken. Pas de DNS-records aan. In de DNS-gegevens van je huidige domeinhoster stel je de volgende records in.: Stel domein in bij Domeinenbeheer. Vervolgens stel je het domein in bij Domeinenbeheer. Website Instellingen Domeinenbeheer Koppel bestaand domein aan website. Voordat het domein aan de website gekoppeld kan worden, moeten de DNS-records herkend worden door de server. Klik in Domeinenbeheer op de gele knop 'Check' DNS'.
Webhosting en domeinnaam qpowr.com.
Hosting en domeinnaam. Selecteer een pagina. Webhosting en domeinnaam. Wij registreren uw domeinnaam en hosten uw website of webshop. Webhosting en domeinnaam. Webhosting en domeinnaam. Ook voor Webhosting bent u bij ons aan het juiste adres. Voor elke website hebben wij een passend webhostingpakket, en natuurlijk registreren wij ook uw domeinnaam voor u.Hierbij heeft u zelfs de keuze uit meer dan 50 verschillende domeinnaamextensies die wereldwijd beschikbaar zijn, zoals bijvoorbeeld nl, com, eu, info de en be.Heeft u op dit moment al één of meerdere domeinnamen bij een andere provider?
Meerdere domeinnamen registreren: soms een goed idee - Blogtrommel.com.
Defensief meerdere domeinnamen registreren voor je blog: 3 goede redenen. Je zou je inderdaad kunnen afvragen waarom je zo nodig meerdere domeinnamen moet registreren en er jaarlijks voor betalen als je er niks mee doet. Tenminste, je zet geen website of blog op dat domein.
Kan ik meerdere websites op mijn pakket plaatsen? - Antagonist Help.
Akkoord Verder zonder cookie. Webhosting WordPress hosting E-mail hosting Reseller hosting Online opslag. Domein checken Domein kopen Domein verhuizen Alle extensies E-mailpakket. WordPress Python Node.js Website verhuizen. Handleidingen Contact Premium diensten Forum Statuspagina. Over ons Blog Vacatures Innovatie Veiligheid. Webmail Mijn Antagonist. Wij gaan door tot jij 100 tevreden bent. De technische experts van onze bekroonde klantenservice staan voor je klaar! Handleidingen Vragen over domeinnamen Algemene vragen over domeinnamen. Kan ik meerdere websites op mijn pakket plaatsen? Dit is mogelijk met een Plus- of Pro-pakket, of reseller-hosting. Bij het Slim-pakket is het wel mogelijk om meerdere domeinnamen aan één pakket te koppelen, zodat je bijvoorbeeld de NL- en COM-versie van je domeinnaam kunt gebruiken. Echter, alle domeinen verwijzen dan naar dezelfde website op het Slim-pakket en dit is niet te wijzigen.
www.easyhosters.nl - Vragen over domeinen.
Kan ik meerdere domeinnamen onder 1 hosting plaatsen? De domeinnaam die ik wil hebben bieden jullie niet aan. Ik heb reeds een jaar vooruitbetaald bij een andere agent, ben ik dat betaalde bedrag dan kwijt? Maakt het uit of ik hoofd- of kleine letters gebruik? Wat als mijn adres uitkomt op de welcome pagina? Mijn domein is al wel geregistreerd, maar werkt nog niet. Kunnen particulieren en handelaars een domein aanvragen? Kan ik de DNS-instellingen wijzigen bij registratie van een domeinnaam? Kan ik anoniem een domeinnaam aanvragen? Wat is een subdomein of subdomain? Hoe kan ik een IT domeinnaam aanvragen? Hoe kan ik een DE domeinnaam aanvragen? Hoe kan ik een SE domeinnaam aanvragen? Waarom zie ik een domein.nl" is gereserveerd" pagina? Meest gestelde vragen. Vragen over betalingen. Vragen over domeinen.

Contacteer ons