Meer resultaten voor koop een domeinnaam

 
 
koop een domeinnaam
Goedkoop domeinnaam kopen: vergelijken, tips en waar op letten?
En daarom is het ook zo belangrijk dat je ook kijkt - of juist vooral kijkt - naar de kwaliteit van de hostingpakketten bij een provider dan naar de prijs van een domeinnaam - en dit betekent natuurlijk niet dat een goede hostingprovider dure domeinnaam prijzen heeft, de meeste hebben normale prijzen. Ongeveer 5 euro per jaar voor een nl domein.
koop een domeinnaam
Nee, een domeinnaam is geen maatwerk onder de Wet Koop op afstand - Ius Mentis.
In deze zaak had een particulier bij een domeinnaamdienstverlener een domeinnaam gekocht, en een dag later de overeenkomst geannuleerd met een beroep op de Wet koop op afstand. Het bedrijf erkende dat niet: een domeinnaam aanvragen is een maatwerktransactie, bovendien werd deze transactie direct uitgevoerd.
Koop domeinnamen: snel en veilig - Domeinnaam verkoop via Sedo.com.
Het kopen van het gewenste domein is daarom vaak de enige weg tot succes. Wanneer en voor wie is een domeinkoop de moeite waard.: Online shops start-ups. Campagne- en productontwikkeling. Merken uitbreiden en beschermen. Investering en domeinhandel. Online shops start-ups. Lars Niefeld, CEO, KiK24.de GmbH. Ons" adres tot nu toe, kik-textilien.de, voldeed niet meer aan de eisen van onze marketingstrategie: het adres was te lang en niet opvallend genoeg. Met kik.de wilden wij een korte en snel opvallende naam. Sedo heeft ons daarin gesterkt en de onderhandelingen ter hand genomen. Klanten die ons tot nu toe gezocht hebben op kik.de, komen nu bij het juiste adres uit en zo gaat er voor ons geen traffic verloren. Nog een voordeel: door de kortere naam besparen wij ook bij radio- en tv-reclame, want hoe langer de spot, hoe hoger de kosten." Campagne- en productontwikkeling. Stefan Sautmann, Director Publisher Services Business Development, Ströer Digital Group GmbH. De" naam mytest" voor onze nieuwe bedrijfsactiviteit stond al vast, en toen gebeurde ons, wat veel bedrijven al eerder ondervonden: de bijbehorende domeinnaam was al bezet.
Domeinverkopen.eu: koop- of verkoop marktplaats voor alle domeinen.
Als voorbeeld bij de verkoop van een domeinnaam voor 750 euro verdient u € 56.25. Laat uw klanten domeinen verkopen via domeinverkopen zo krijgt u dubbele opbrengsten van een domeinnaam. Vraag naar de API mogelijkheden. Welkom bij domein verkopen. Bij domein verkopen kan u een domeinnaam te koop aanbieden of zoeken in het aanbod om een domein te kopen!
Domeinnaam Kopen? Direct een domeinnaam vastleggen Neostrada.
Laat Neostrada daarom vandaag nog jouw domeinnaam vastleggen. Hiermee voorkom je dat anderen je voor zijn met dezelfde domeinregistratie. Je kunt direct zelf een domeinnaam check uitvoeren om te zien of jouw domeinnaam nog beschikbaar is. Kopen van nieuwe domeinnaam extensies.
Domeinnamen te koop.
De set van 12 domeinnamen van januari.co.nl t/m december.co.nl zijn te koop voor 999, voor alle 12 domeinnamen. Voor de overige domeinnamen is de prijs op aanvraag. Alle co.nldomeinnamen zijn te huurkoop voor 19, per maand per domeinnaam. Na 12 maanden aaneengesloten huren wordt de domeinnaam uw eigendom.
Domein kopen bij SQR.NL Registreer voordelig en snel je domein.
Bekijk e-mail basis. Supersnelle WordPress Hosting. Filter van SpamExperts. Onderhoud en storingen. Koop eenvoudig jouw unieke domein. Keuze uit ruim 800 domeinextensies! Een domein kopen 1 kan snel en eenvoudig via SQR.NL. Dit kan ook op je smartphone of tablet. Voor slechts €1,00, heb je al een nl domeinnaam.
Een domein kopen - Google Domains Help.
Als je een premium domein wilt kopen, kan het register hogere eenmalige kosten in rekening brengen. Indien van toepassing voegt Google deze kosten automatisch aan je registratiekosten toe. Was dit nuttig? Hoe kunnen we dit verbeteren? Een domein kopen. Een effectieve domeinnaam kiezen.
Domeinnaamrecht Hoe kun je een domeinnaam overnemen?
1.7 Wat gebeurt er met een domeinnaam bij faillissement? 1.9 Domeinnaam jurist. 1.9.0.1 Lees andere interessante artikelen. Domeinnaamrecht en de domeinnaam zijn vaak onderdeel van gesprek als het gaat om handelsnamen en merkenrecht, maar natuurlijk is ook het kopen en verkopen van domeinnamen aan de orde van de dag.
1000 Domeinnamen Te Koop - Domeinnaamblog.
Wekelijks word mij diverse keren de vraag gesteld of ik een bepaalde domeinnaam zelf ga ontwikkelen of de vraag of ik een bepaalde domeinnaam wens te verkopen. Op veler verzoek heb ik het eerste gedeelte van mijn eigen Domeinnaam Portfolio online te koop gepubliceerd.
Goedkoop een domeinnaam kopen? NL Altijd 3,95, - xel.
Wil je geen website maken, maar je domeinnaam kopen om later te gebruiken? Voor het parkeren van een nl domeinnaam betaal je slechts € 3,95, per jaar bij xel. Bij het gebruiken van een domeinnaam voor de doorverwijsfunctie of voor een e-mailadres betaal je een klein maandelijks bedrag extra.

Contacteer ons