Meer resultaten voor internet domein

 
 
internet domein
De eigenaar van een domeinnaam achterhalen - Webwijzer.
De eigenaar van een domeinnaam achterhalen. De eigenaar van een website kun je online natrekken via wereldwijde domein registers. NL en BE domeinnamen kunnen worden opgezocht via het SIDN en DNS Belgium, en internationale domeinnamen via het ICANN. Op websites worden soms geen contactgegevens vermeld. Wie contact op wil nemen met de eigenaar van een website kan in een Whois register opzoeken op wiens naam de domeinnaam is geregistreerd. Vaak is dit de eigenaar van de website, of een bedrijf dat in contact staat met deze eigenaar zoals de webdesigner. Let op: steeds vaker worden alleen de gegevens vermeld van het bedrijf waar de website is geregistreerd, en worden de gegevens van de website-eigenaar afgeschermd. Wat mag je met de contactgegevens? De gegevens uit het Whois register mogen worden gebruikt om contact op te nemen over zaken die met de website te maken hebben, zoals klachten over de inhoud, technische problemen, interesse in het overnemen van een domeinnaam, of het melden van copyright schendingen. Het is niet toegestaan om de gegevens te gebruiken voor marketingdoeleinden reclame. Kijk voor het vinden van vrije domeinnamen op: Beschikbare domeinnamen zoeken NL domeinnamen opzoeken Nederland.
internet domein
Domeinnaam registreren - Antagonist.
Of heb je een bedrijfsnaam die je wilt registreren als domein? Controleer dan snel of deze nog beschikbaar is met de handige domeinnaamcheck bovenaan onze pagina! Hier kun je direct zien of je naam nog vrij is als NL-domein of eventueel met een andere populaire domeinextensie. Kies uit meer dan 500 verschillende domeinextensies. Je kunt bij Antagonist domeinnamen registreren met meer dan 500 verschillende domeinextensies. Voor elk type website is er een passende extensie. Zo creëer je unieke domeinnamen die je extra uitstraling geven. Denk aan een SHOP-extensie voor je webshop, een CLUB voor een vereniging of een NU als alternatief voor een NL-domeinnaam die al geregistreerd is. Via de domeinchecker heb je direct toegang om al deze domeinnamen en de prijs ervan te bekijken. Top 10 populaire domeinextensies. Deze domeinextensies worden bij Antagonist het meest geregistreerd en zijn populair in Nederland. NL-domein De extensie die iedere Nederlandse website gewoon moet hebben! BE-domein Dit is de domeinnaam voor websites of organisaties in België! COM-domein Wereldwijd de meest geregistreerde domeinextensie. EU-domein Een extensie als alternatief op NL voor gebruik in de Europese Unie.
Nederlandweb - Registratie.nl - Transparant recht voor z'n' raap!
30 dagen niet goed geld terug garantie, probeer het dus gerust uit. Onbeperkt SSL certificaten voor al jouw domeinen en subdomeinen. Check nu een domeinnaam voor jouw website. Ik wil mijn domeinnaam naar NederlandWeb verhuizen. Meer dan 30.000 klanten. Altijd beveiligde data.
Intention Webhosting, domeinregistratie - Boekel - Zorgeloos hosten op de snelste servers.
Een zeer nette en professionele dienstverlener tegen zeer gunstige prijzen. De kort lijntjes binnen het bedrijf zorgen voor snelle respondstijden en uitmuntende service. Een aanrader voor iedereen die zijn domein en/of website op een veilige en makkelijk beheerbare manier wil onderbrengen."
Internet landcodes.
Registratie-informatie voor het nl domein kan worden gevonden bij de Stichting Internet Domeinnaamregistratie Nederland. De meest recente lijst van alle toegekende internet-landnamen wordt verzorgd door de Internet Corporation for Assigned Names and Numbers ICANN en is te vinden op de website van de Internet Assigned Numbers Authority IANA.
ivin Producten Domeinregistratie.
Jouw adres op het internet keuze uit veel top-level domeinen. ivin registreert domeinen voor klanten die bij ons hosting of email afnemen. Niet alleen de bekende NL, BE, DE, EU, COM, NET, ORG, NU en INFO top-level domeinen TLD's, we registreren ook vele internationale en topic based domeinen, bijvoorbeeeld BIKE. Daarmee bieden we klanten, die hun merk of product internationaal willen beschermen, de mogelijkheid dat op TLD niveau te doen. Domein check tool.: Met deze tool kun je zien of je gewenste domein beschikbaar is om te registreren. Vul hier het gewenste domein in bijvoorbeeld mijndomein.nl.
Domeinnamen voor websites Informatie- en communicatietechnologie ICT Rijksoverheid.nl.
Zoeken binnen Rijksoverheid.nl Zoek. Domeinnamen voor websites. De overheid heeft nationaal afspraken gemaakt om het nl-domein bereikbaar en stabiel te houden. Op internationaal niveau doet de overheid mee in organisaties die het beleid opstellen over domeinnamen. Wat zijn domeinnamen? Domeinnamen zijn de adressen voor websites. Het is vergelijkbaar met een telefoonnummer. Domeinnamen zijn belangrijk voor bedrijven. Bedrijven zijn zo aanwezig op internet. In Nederland waren begin 2017 meer dan 5,5, miljoen nl-domeinnamen in gebruik. Er zijn geen wetten voor domeinnamen. Nationale en internationale organisaties die domeinnamen registreren, houden zich wel aan wereldwijde zelfregulering. De Rijksoverheid doet mee in de internationale organisaties die het beleid opstellen over domeinnamen, zoals ICANN. Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat EZK werkt op nationaal niveau samen met de Stichting Internet Domeinregistratie Nederland SIDN.
Domeinen - Intiss."
Een domein is de naam voor het numerieke adres van een plek op internet, meestal voor een website. Intiss verzorgt de registratie van alle mogelijke domeinnamen en extensies, zodat mensen uw website makkelijk kunnen vinden. Van nl of com domein tot aan alle internationale extensies aan toe, kunnen wij u helpen met de registratie en zorgen dat u de eigenaar van het domein blijft, indien nodig, geheel anoniem.
Mijndomein - Domeinnaam, Hosting, Website, Webshop en meer.
Online verkopen, maar dan simpel €15, 99 p.m Gratis. Bouw je webshop in de eenvoudige editor. Kies uit tientallen widgets en sjablonen om jouw uniekewebshop te maken. In een paar stappen overal eenvoudig je e-mail lezen. Zelf aan de slag, veilig en met optimale snelheid. Snel en goedkoop je domeinnaam registreren. Kies je domeinnaam Controleer. Maak Mijn Website. 50 korting upgrades. Meer weten over. Veilige site: SSL-certificaat.
WebReus.
WebReus, groots in webhosting. WebReus heeft webhosting toegankelijk gemaakt voor iedereen. Dus ook voor u! Een passend pakket voor iedereen, voor al uw kleine en nog grotere wensen. Of u nu een eigen bedrijf heeft of een goede ondersteuning zoekt voor uw eigen privé site.
Domeinnaamhandtekening DNSSEC.
Let op: Het komt regelmatig voor dat een mailserver een andere domeinnaam heeft dan je eigen domeinnaam. Bijvoorbeeld omdat je eigen domein bijv. @example.nl; het mailto-domein gebruik maakt van de mailserver van een derde partij bijv. mailserver.example.com; het mailserver-domein. In de mailtest worden beide domeinnamen gecontroleerd op DNSSEC.

Contacteer ons